Direct een elektricien nodig in Geleen? Bel 085 106 1528 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Geleen, hoofdvestiging Helmond
Deskundige aanleg van krachtstroom Redactie, 6 maart 2024
FB Services in Geleen kan u helpen bij het aanleggen van krachtstroom!

Droomt u van een moment van ontspanning in uw eigen jacuzzi of sauna?Heeft u behoefte aan een oplaadpunt voor uw elektrische auto bij uw woning?Voor zowel een ontspannende tijd in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Om uw apparaten te kunnen gebruiken, dient u krachtstroom te laten installeren. Het laten installeren van krachtstroom is een zorgvuldige klus waarbij voldoende kennis van belang is. Voor een succesvolle installatie van krachtstroom is het altijd slim om een vakman in te schakelen.

Welke apparaten hebben krachtstroom nodig?

Om apparaten te laten werken die extra vermogen vereisen, is krachtstroom van 380 volt vereist. Apparaten zoals warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's maken gebruik van krachtstroom. Als je krachtstroom gebruikt, heb je een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat nodig, in tegenstelling tot de gebruikelijke 230 volt.

Krachtstroom aanleggen voor uw woning

Als een expert krachtstroom in uw huis installeert, doorloopt hij verschillende stappen. Een monteur plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Indien uw woning nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, is het wellicht nodig deze te upgraden naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Bij een correcte werking van de 3-fasen hoofdschakelaar, moet de aansluiting verzwaard worden door de netbeheerder. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn.

Wanneer u een laadpaal heeft en gebruik wilt maken van krachtstroom, moet de kabel vaak naar buiten gebracht worden. Een veelgebruikte methode om de kabel te beschermen, is door middel van een ijzeren omhulsel, wat de prijs wat omhoog brengt. Houd er rekening mee dat krachtstroom niet altijd vereist is, afhankelijk van de behoeften van uw apparaten.

Zou u graag een aanvraag willen doen?

Bij het aanvragen van een expert om krachtstroom aan te leggen, is het belangrijk om de volgende checklist te volgen. Welke elektrische apparaten in uw huis hebben behoefte aan krachtstroom? Waar wilt u elk apparaat neerzetten?Hoe is uw elektrameterkast georganiseerd? In welk jaar is uw huis opgetrokken?

Het installeren van krachtstroom is een delicate taak en dient te worden uitgevoerd door een professional. Voor een succesvolle installatie is het noodzakelijk om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een ervaren vakman. Als u een precieze offerte op maat wilt ontvangen, neem dan contact op met een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1528

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!